Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]4D1

SanSilas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam male pytanko, dalisbyscie i wyjasnilibyscie mi skad i jak zainstalowac 4D1 do MW3 tak wiem ze pisze to w BO2 ale do tych starszych gier juz nitk nie zaglada, pomozecie?

Tomekrusz.png
Opublikowano

... -.-

Ściągasz plik 4d1 wklejasz do folderu MW3 (chyba nie muszę tłumaczyć jak ;x) i odpalasz gre z tego pliku. Cała filozofia. Możesz sb też zrobić skrót na pulpicie aby za każdym razem nie wchodzić do folderu z grą. Następnym razem pisz w odpowiednim dziale bo to że do MW3 nikt nie zagląda to bullshit a sam się kompromitujesz...

Opublikowano
Opublikowano

Juz sam to znalazlem, i prosze mnie nie obrazac kto wgl cie tego nauczyl, sam wpisywalem to w guglach i te filmiki sa o jakis trainerach, wiec pierw ogarni temat a pozniej sie wypowiadaj badz pomagaj. SHAME ON YOU!

Tomekrusz.png
Opublikowano

Hahaha. Nie żeby to był jakiś atak na twoją osobę ale... Hmm jeśli ktoś pisze że potrzebuje pomocy w odnalezieniu strony 4d1 na google to chyba jest coś nie tak, no nie? :> Więc zanim zrobisz temat to pomyśl a nie zaśmiecasz forum i to jeszcze nie w tym dziale.

Opublikowano

Forum nie popiera piractwa, tam ktoś wyżej podał link.. radze go skasować ;d bo masz szanse na %-cik ;d

76561198048736832.png

Opublikowano

Ja nawet nie chodi o piractwo tylko o komfortowa gre bo na norm serwerach nie da sie grac, a mam orginalke co mozna wnioskowac z dawniejszych wypowiedziach w temacie COD MW3.

Tomekrusz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...